Simlockvrije telefoons

Op zoek naar simlockvrije telefoons? Zie hier alle merken en de simlock vrije telefoons die ze aanbieden:

Simlockvrije telefoons: Nokia, iPhone, Blackberry, Google, HTC en meer telefoons

Prepaid of simlockvrij?

Prepaid of Simlockvrije Telefoon

Deze vraag is gesteld door iemand op internet, in dit artikel geven we antwoord op deze vraag. Wel moeten we zeggen dat het twee verschillende dingen zijn, het is appels en peren vergelijken.

De vraag van de vragen steller is, wat is beter, een prepaidkaart (prepaid telefoon) of een simlock vrije telefoon.

Uitleg van de begrippen

Lees meer over de begrippen prepaidkaart en simlockvrije telefoon.

Prepaidkaart

Een prepaidkaart is een kaartje dat je in je telefoon kunt plaatsen en op dit kaartje staat een bepaald bedrag aan beltegoed. Zodra dit bedrag op is kun je nieuw beltegoed (online) kopen. Dit zijn vaak bedragen van EUR10,00 EUR20,00. Deze prepaid kaart is aan een specifieke provider gekoppeld en bevat een telefoonnummer waar je op gebeld kan worden.

Simlock vrije telefoon

Een simlockvrije telefoon is geschikt voor iedere telefoon provider (Vodafone, T-Mobile, KPN, Hi, etc). Bij de aanschaf van een prepaidkaart is het toestel “gelockt” waardoor het slechts geschikt is voor de simkaart van de aanbieder. Hiermee kun je niet direct overstappen naar een andere provider. Natuurlijk zijn er (betaalde) trucjes om je toestel simlock vrij te laten maken.

Na een jaar gebruik te hebben gemaakt van je prepaid toestel kun je gratis je toestel simlock vrij laten maken door je provider.

2 reacties op Prepaid of simlockvrij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *